Neexistují žádná tajemství dokonalé chuti. Je to výsledek kvalitní přípravy, tvrdé práce a poučení z neúspěchu.
By Jan Horák
Děláme to, co nás opravdu baví
K sushi jsem se dostal poprvé úplnou náhodou kdy jsem se chtěl jen naučit něco nového. Postupem času mě to chytlo natolik, že jsem si řekl, že by bylo fajn se tím živit a zároveň to mít jako koníček. Učil mě skvělý člověk který je mistrem ve svém oboru a stále mně má co dávat. Jmenuje se Tomáš Homůlka. Díky jeho znalostem, které mně předal a stále předává, se mohu v tomto oboru stále zdokonalovat.
Svou sushi praxi jsem začínal v Praze v restauraci Fashion club. Potom jsem své znalosti předal dál a přivezl do Litomyšle, kde pod mým vedením vzniklo první sushi v Litomyšli v restauraci cafe Havran steak bar, kde už nepůsobím, a transformoval jsem se na rozvoz po Litomyšli a okolí. Nyní otevíráme novou pobočku v Pardubicích. Myslím že kvalitní sushi a asijské specialitky tady opravdu chyběly.